Windows 10 zonder wachtwoord inloggen. Zonder wachtwoord inloggen Windows 2019-01-24

Windows 10 zonder wachtwoord inloggen Rating: 4,8/10 1368 reviews

Zo breek je in in Windows 10 zonder wachtwoord

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Heb jij ooit een wachtwoord ingesteld voor je Windows 10 account, maar wil je dit wachtwoord eigenlijk uitschakelen? Inhoud Herstellen via Microsoft- account Als je een account hebt bij Microsoft is het zeer eenvoudig om je wachtwoord te resetten. Start nu de computer opnieuw op met deze opdracht: wpeutil reboot Verwijder nu de installatie- dvd of usb- stick en laat de computer weer opnieuw opstarten. Toch weer een wachtwoord instellen? Maar wat als je toch als enige toegang hebt tot je computer en niet steeds weer eerst wilt inloggen met je wachtwoord? Het gebeurt iedereen wel eens: je bent het wachtwoord voor Windows 10 vergeten. Het is overigens niet de eerste keer dat het niet onthouden van de sleutel optreedt na de upgrade naar 10. Er verschijnt nu een opdrachtprompt. Zeker als je haast hebt, is de kans groot dat je jouw wachtwoord meerdere keren verkeerd intypt en dit is niet alleen vervelend, maar kost ook tijd.

Next

Zonder wachtwoord inloggen Windows

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Dit account is echter nu nog geen administrator-account, en dat is wel nodig als je in Windows 10 het wachtwoord van je andere - oorspronkelijke account - wilt kunnen wijzigen. Geef uw wachtwoord twee keer op en sla de instellingen vervolgens op. Denk er om dat je nu niet alleen het nieuwe wachtwoord aanmaakt voor Windows 10, maar ook voor alle andere diensten van Microsoft die je afneemt. Tenminste: Ik werk alleen met een lokaal account, dus het kan er iets anders uitzien. U kunt op de pagina 'Privacyverklaring' meer informatie over cookies lezen.

Next

Windows 10 direct inloggen

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Selecteer de gewenste gebruikersnaam 6. Stap 5: Start je computer opnieuw op, zodat de instellingen aangepast kunnen worden. De eerste keer om het wijzigen van je instellingen te bevestigen, de tweede keer om het eerder ingevulde wachtwoord nog eens te bevestigen. Verwijder pas nu het vinkje bij Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven … en klik op Ok. Microsoft heeft hier een voor. Onder aanmeldopties kunt u de instellingen het wachtwoord, de pincode of het afbeeldingswachtwoord bepalen en aansluitend instellen.

Next

WINDOWS 10 INLOGGEN ZONDER WACHTWOORD

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Lees dan in dit artikel hoe je dit gemakkelijk en snel kunt doen. Als je geen ander administrator-account hebt ingesteld, is het eigenlijk niet meer mogelijk om in te loggen op je computer. Voer vervolgens tweemaal het nieuwe wachtwoord in en onthoud deze nu goed. Als u geen wachtwoord wilt instellen op uw Windows 8 of 10 computer dan kunt u het wachtwoord 'vast' instellen. Door de computer nu weer opnieuw op te starten, moet je het wachtwoord weer invullen om je in te kunnen loggen. Dan is dit niet zo vreemd, want dit gebeurt niet op de manier die je misschien zou verwachten.

Next

WINDOWS 10 INLOGGEN ZONDER WACHTWOORD

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Er zal nu een command- prompt geopend worden. Gebruik onderstaand stappenplan om je wachtwoord direct uit te schakelen bij Windows 10. Handig als je met meerdere mensen in een ruimte werkt en je niet wil dat iedereen zomaar in je computer kan, maar niet echt nodig als je alleen werkt of gewoon niks te verbergen hebt. Je kunt nu gewoon inloggen door op je account te klikken. Maar met deze truc kom je zelfs zonder een wachtwoord in Windows 10, en kun je je bestaande wachtwoord opnieuw instellen. Een nieuw gebruikersaccount aanmaken Om het wachtwoord van je oude account te kunnen herstellen is het noodzakelijk dat je in je huidige besturingssysteem kunt komen. Vervolgens vervang je deze tool met die van de command-prompt.

Next

Zo breek je in in Windows 10 zonder wachtwoord

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Klik je op de knop Toegankelijkheid, dan zal er nu een command-prompt worden geopend. Hiermee herstel je niet alleen je Windows 10-login, maar geldt het wijzigen van je wachtwoord ook voor alle andere diensten van Microsoft die je met dit account afneemt, zoals de webmail en de Windows Store. Een lokaal Windows 10- account herstellen Een wachtwoord herstellen in een lokaal Windows 10- account is minder eenvoudig. Maak je gebruik van Windows 10 met een Microsoft-account, dan kun je het wachtwoord eenvoudig resetten via de speciale. De computer starten met een herstelmedium Start nu de computer op met de installatie-dvd of de usb- stick. Als je bij de persoonlijke instellingen hebt aangegeven dat de schermbeveiliging na een aantal minuten moet worden ingeschakeld, dan kun je het aanmelden uitschakelen. U heeft net geleerd hoe u de aanpassing in Windows maakt om de computer zonder wachtwoord te laten opstarten naar het bureaublad.

Next

Zo breek je in in Windows 10 zonder wachtwoord

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Start nu je computer op en eureka, geen wachtwoord meer nodig! Inloggen en wachtwoord wijzigen Zodra je de computer opgestart hebt, verschijnt jouw nieuwe account in het lijstje met gebruikers links onder in het aanmeldscherm. Nu kun je extra opdrachten uitvoeren, zoals het starten van de verkenner via de opdracht explorer. Verwijder het vinkje bij gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven en bevestig dit met Ok. Als je nu nog een keer in wil loggen, zie je dat je geen wachtwoord meer in hoeft te vullen. In het veld tik je cmd en druk je op Enter. Je kunt niet meer inloggen op je computer of laptop. De image kun je op een usb- stick zetten, waarmee je de installatieprocedure uit kunt voeren.


Next

Wachtwoord vergeten Windows 10

windows 10 zonder wachtwoord inloggen

Vanuit deze opdrachtprompt ga je ervoor zorgen dat je straks buiten je Windows-wachtwoord om kunt inloggen in Windows 10 en het wachtwoord van je bestaande account kunt resetten. Dat kan een installatie-dvd zijn of een bootable usb-stick. Schrijf je jouw wachtwoord steeds verkeerd en moet je hierdoor meerdere pogingen doen om in te loggen, dan is dit een goede oplossing als je jouw wachtwoord niet helemaal wil verwijderen. . Dat is zo geregeld Heb je spijt gekregen van je beslissing om een wachtwoord voortaan achterwege te laten bij het inloggen in Windows 10, dan kun je deze instelling gewoon weer veranderen. Dit scherm komt als er een gebruikersaccount met een wachtwoord is ingesteld. Stap 4: Vul je wachtwoord twee keer in.

Next