Sex sa profesorom. EROTSKE PRICE 2019-02-01

Sex sa profesorom Rating: 7,6/10 535 reviews

EROTSKE PRICE

sex sa profesorom

Kada je po prvi put penetrirao u nju, mora da je bila drogirana. Bila sam nervozna kada sam dobila posao u srednjoj školi u koju sam išla. U ponedjeljak u osam ujutro zvonio sam na njezinim vratima. Profa je dobar jebač bio. Goran, Damir, njegova kolegica Jelena, Toma sa djevojkom, Mirelom, i ja. Muzika sa kolekcije Caffe del Mar uljepšavala je ionako lijepu noć.

Next

Ispovest mlade tinejdžerke: Imala sam seks sa profesorom!

sex sa profesorom

Mislim da će biti nezaboravno. Moj je pismeni opet bio kratak. Sa svakim narednim snošajem kojeg je s njim podijelila, bio joj je sve odbojnije. Osetićeš se izdanom na način na koji nisi znala da je uopšte moguć, pre nego što se to dogodilo. U ponedjeljak u osam ujutro zvonio sam na njezinim vratima. Sve deluje toliko stvarno, autentično, opisano do najsitnijih detalja, sa likovima koje svi odmah prepoznaju, da kod roditelja nije ostavilo mnogo sumnje da se sve što je opisano zaista i dogodilo. Osjetio sam Indyne ruke na ramenima i usne pri dnu vrata.

Next

​Spavala sam sa profesorom i bilo je sjajno

sex sa profesorom

Iskoristio ju je kada je bila najluđa, sram ga bilo! Jebanje se pretvorilo u jebacinu. Duge, divne noge na štiklama, pramen kose koji joj je padao preko lica i vrhom dodirivao rub dekoltea. Ne znam zašto, ali pomislila sam da bi ti bilo zanimljivo da ideš sa mnom. Toga je uvek bilo i bice. Ona je bila jedna od onih kul devojaka. Nešto te muči, želio bih znati što je to. Ili sam samo želio da je odgovor pripremljen, da sam samo dio igre ili igrica koje se igraju, u kojima ja ne učestvujem, a zapravo želim biti dio njih? Ona nije niti mala jebulja, niti napaljena klinka, niti glupa studentica… Ko je ova djevojka? Treći sprat, vrata lijevo od lifta.

Next

UČENICA IZ BEOGRADA OPISALA SEKS S PROFESOROM: Kad je stavio kondom pitao me je stežeš

sex sa profesorom

Ja sam ga tad izvadio sekund prije no što sam i sam svršio. Nekako mi je sva turbo-folkerski namazana. Diskretno otkopčana dva dugmeta na uskoj, bijeloj košulji, otkrivala su početak procjepa između njenih ovećih grudi. To mi je bilo naročito seksi. Ugledao sam njenu picku sa pravougaonikom na brezuljku. Pune sam četiri godine, satove hrvatskog pratio s dignutim kurcem. Krajičkom oka primijetio sam da me Jelena gleda ravno u oči i zadovoljno se osmjehuje.

Next

Jebanje sa profesorom.

sex sa profesorom

Nisam verovao sta mi se dogadja. Jednog dana, odemo u školu, sednemo i prvi čas nam je bila Matematika. Plave oči, lijepe obrve, osmijeh iskusne djevojke i boja glasa odlučne žene. Bio je veoma zgodan, i bila je ubeđena da joj šalje signale da mu se dopada. Ima tridesetak godina, muža Antu i dvoje male djece.

Next

Studentkinja sa profesorom

sex sa profesorom

Ukoliko su navodi u knjizi istiniti, najšokantnije je to, smatra naš sagovornik, što je za Natašu i njene odnose, u stvari veze sa profesorima, znao i školski psiholog. Ipak, tvrdi da je zloupotrebljena i da se sada kaje zbog svega, a njoj je već smanjena ocena iz vladanja. Činilo se da nije raspoložena za razgovor, no ipak je razmatrala da li da pokaže malo strpljenja i ne otarasi se onog. Seo je, a Tea i ja smo klekle i počel pušiti. Morao je urgentno dozvati svoj magični pregovarački jezik.

Next

UČENICA IZ BEOGRADA OPISALA SEKS S PROFESOROM: Kad je stavio kondom pitao me je stežeš

sex sa profesorom

Bojao sam se da ne svršim prerano među tim vrelim sisama. Govorila mi je da ne svrsim u nju. Uhvatile smo profu za ruku, podigle ga i svukli svaki komad odeće. Imam dojam da ih sve više zanima, osim onoga zbog čega su na fakultetima. Rekla je da ce sada da me nauci nesto bolje od informatike i pocela je da ga lize-polako od jaja ka glavicu i onda je krenulo pusenje. Ona priznaje da je znala da je profesor oženjen i da ima dvoje dece, kao i da je u seksualni odnos s njim stupila dobrovoljno.

Next

Ispovijest studentice iz Sarajeva koja je spavala sa profesorom

sex sa profesorom

Pismene zadatke sam uvijek pisao vrlo kratke; ni cijelu jednu stranicu. I, ako se sada razdvojimo, nemoj misliti da u meni više nećeš naći prijatelja. Ljubili smo se i skidali. To bi značilo da ta devojka, koja više nije maloletnica, treba detaljno sve da ispriča. Odgovorila sam mu da nije ništa neprijatno rekao i da se nisam ni za šta uvredila. Ti se prevrćeš u nemirnom snu.

Next

Ispovest mlade tinejdžerke: Imala sam seks sa profesorom!

sex sa profesorom

Mlada Moli Vilovs zaljubila se u svog nastavnika kada je imala 17 godina, a on 40. Čekao je da završim školu, da ne bi prekršio zakon. Nakon što se predavanje završilo, oboje smo otišli, odvojeno, na jedan događaj. Na brzinu sam se istuširala i obrijala noge. Otišla sam da se nađem s njim. Dosta mi je bilo poluljepotica koje hodaju polugole. Iznervirala me, osjetio sam se na trenutak i povrijeđenim.

Next