Rodjendanske sms poruke. Rodjendanske Cestitke i SMS poruke 2019-01-14

Rodjendanske sms poruke Rating: 7,1/10 813 reviews

Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke

rodjendanske sms poruke

Neka ti život bude kao san, želim ti srećan rođendan! Zamisli sebi nešto najlepše, najslađe. Da se zaljubiš ali srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti neko ko te iskreno voli. Pozdrav hrišćana već mnogo stotina godina. Neka vam kuća u veselju blista, srećno vam vaskrsenje Isusa Hrista! Mogu biti pune ljubavi i njima će se sigurno obradovati ali ih neće dugo pamtiti. Neka ti se dani u tvom životu što srećnije troše, neka te pogodi sve što je lepo, a promaši sve što je loše. Pogledam datum, poznat mi broj, pa da - to je rođendan tvoj.

Next

Rodjendanske sms poruke

rodjendanske sms poruke

Želim ti da tuga ne bude tvoj drug, da ti put bude dug, da ti se ostvari najlepši san, da ti sa osmehom prođe svaki dan. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe. Ne štedite lepe reči kad su drage osobe u pitanju pogotovo za lepe dane kao što su rođendani. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. Neka ti se dani u tvom životu što lepše i što srećnije troše, neka te pogodi sve što je lepo i neka te promaši sve sto je loše.

Next

Najlepše rodjendanske čestitke za sestru

rodjendanske sms poruke

To ne mogu, ali zato mogu da te volim najviše na svetu. Dok vaskršnje lomiš jaje neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Hrist snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. Moda obeležavanja datuma rođenja se širi pedesetih godina i dobija sve odlike nekadašnjih porodičnih proslava, na prvom mestu krsne slave. Pošaljite nekom prelepe stihove za rođendan. Da te stiti,ispunjava sa radoscu i ljubavi…!!! Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog Hrista, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt.

Next

Najlepše rodjendanske čestitke za sestru

rodjendanske sms poruke

Rođendan je tvoj, sve do neba gore sveće. Sad te nema uz mene tu, i zato sam u bankrotu, nemam novaca da ti poklon kupim ja, pa ti želim da ti u životu samo sunce sja. Sve najlepše za tvoj rođendan. Neka nova sviću jutra nek lepše bude svako sutra uvek mi tako nasmejan bio svoju radost nikad ne krio divno je dete biti u to ime ja ću nazdraviti Srećan ti rodjendan! Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliki poljubac šaljem ti ja povodom tvog rodjendana! Da ti devojka bude kao slon da osetiš od života djon da nemaš dinara u džepu da lutaš sam po svetu volela sam te nekad skote Srećan ti rodjendan idiote! Kao da i ono želi da uveliča ovaj divan dan. Lepo pocrni na letnjem odmoru, a u slučaju da kriza potraje, srećan ti i dvadeset prvi rođendan.

Next

Sms poruke za rodjendan

rodjendanske sms poruke

Neka ti svetlost ovoga dana obasja dušu i ispuni je najdivnijim osećanjima. Želimo vam puno sreće od danas i zauvek! Neka te pogodi sve što je lepo, a promaši sve što je loše. Pročitajte poruke za prijatelje i prijateljice za rodbinu, brata, sestru, mamu, tatu, ćerku, sina, baku, dedu i sve ostale iz bliže ili dalje rodbine. Podelite najlepše stihove za mladence uz čestitku za venčanje i ulepšajte najlepše želje lepim rečima upućenim mladencima. Poželite srećan rođendan uz najlepše želje čestitkama koje smo odabrali za vas. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svetu! Sveto jaje uskršnjeg jutra, što ti danas kuću krasi, nek ti donese svaku sreću i od svake muke spasi. Pošaljite najlepše želje svojem drugu, drugarici, devojci, sinu ili ćerci za punoletstvo.

Next

SMS poruke i čestitke za 40. i 50. rodjendan

rodjendanske sms poruke

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Za tvoj rodjendan zelim ti ono sto i sama zelis sebi, neka se sve te zelje ostvare, nek se svi planovi ispune i nek nase prijateljstvo ostane jako kao što je do sada bilo. Učinite dan lepšim osobi koju volite jednom. Volim te gledati kako spavaš, zavlačiti se pod tvoje pokrivače, volim istraživati svaki deo tvog tela dok te konačno ne nateram da se probudiš. Hrišćani se ovim rečenicama međusobno podsećaju da život nije linearan već da se prostire na sve božje strane, i gore i dole, i levo i desno… jer Bog je svakakav, svagde i svakad, i kojim da god putem krenemo tražeći Boga — Boga ćemo pronaći i pogrešiti ne možemo. Neki su rođeni sportisit, neki su rođeni glumci, neki su rođeni muzičari, a neki poput tebe rođeni su.

Next

Sms poruke za rodjendan

rodjendanske sms poruke

Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Neka te pogodi sve što je lepo, a promaši sve što je loše. Nadamo se da će vam se svideti i da će ako i primaoca sms poruke za rodjendan mnogo obradovati. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći. Duhovita i pomalo otkačena poruka širi pozitivnu energiju i život bar na tren postaje komedija. Posaljite sms poruke za rodjendan Vasim najdrazim osobama.

Next

Lude i šaljive čestitke za rodjendan

rodjendanske sms poruke

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Ja ću se tad pojaviti i poljupcem ti čestitati rodjendan. Želim ti veliki ponos triput dnevno odnos umesto viskija da piješ čaj da osetiš kako izgleda raj da para imaš ko šaše da te se na ulici plaše a onda kad se probudiš od razočarenja da ne poludiš… Srećan rodjendan! Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Poželite srećan rođendan uz najlepše želje čestitkama koje smo odabrali za vas. Proslava rođendana je praznik novijeg datuma. Da rukama dotakneš sve zvezde na nebu, da najlepši ostvari ti se san, da sunce uvek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan! Eto vidiš, nemaš sve znake starenja. Neka u hramu bica tvoga, Vaskrsli se Gospod javi.

Next

Sms poruke

rodjendanske sms poruke

Da imaš sreću, pamet i lepotu, od srca ti želim najbolje u životu. Neka ovaj divan dan posebno bude radostan. Hvala ti za sreću, radost i smeh, Hvala ti za svaki skriveni greh, Hvala ti za sreću što suze briše, Jer takav se prijatelj ne nalazi više!! Sve što poželiš da ti se ostvari, a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više, a velike probleme neka odnesu kiše. Do ovog novog običaja došlo je sa. Za Vaskrs nek Vas sreća prati lepše želje od tih ne možemo Vam dati.

Next