Avoimet työpaikat kerava. Työpaikat » Avoimet työpaikat « Sinebrychoff 2019-01-14

Avoimet työpaikat kerava Rating: 4,3/10 1302 reviews

Etusivu

avoimet työpaikat kerava

Täytä hakemaasi tehtävää varten kaikki tarpeelliset tiedot ainakin pakolliset kentät. . Tarjoamme mielenkiintoisia kaupan alan työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista kaupan ja vähittäismyynnin alalla. Voit myös kysellä suoraan oman paikkakuntasi kaupoista tai toimipaikoista mahdollista työpaikkaa. Voit tutustua kotisivuillamme tarkemmin kouluttautumisvaihtoehtoihimme sekä Motonet-urapolkuihin. Jos et löydä varastotehtäviin kohdennettua ilmoitusta avoimien työpaikkojen joukosta, tutustu -sivuumme. Työpaikkoja täyttäessämme teemme hakemusten perusteella esivalinnan ja kutsumme sopivaksi katsomamme henkilöt haastatteluun.

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

Jos sopivaa paikkaa ei juuri nyt löydy, täytä. Avoimia työpaikkoja pystyt selaamaan myös Hakemuksen jättämiseksi sinun tulee olla rekisteröitynyt järjestelmään. Kiinnostaako Sinua ura Suomen johtavan varaosamyyntiin keskittyneen vähittäismyyntiketjun palveluksessa? Varmista, että profiilisi ja liitteesi ovat ajan tasalla. Lopullisesta valinnasta ilmoitamme hakijoille sähköpostitse. Tervetuloa etsimään sinulle sopiva duuni! Motonet tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden toimia ainutlaatuisessa vähittäismyynnin palvelukonseptissa, jossa yhdistyvät autovaraosa ja -tarvikemyynnin vankka kokemuspohja sekä kaupan alan osaaminen. Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä, omatoimisia ja motivoituneita työntekijöitä, joilla on kiinnostusta ja mielenkiintoa kehittää omaa osaamistaan kanssamme. Mikäli sinulla on jo olemassa tili, kirjaudu järjestelmään.


Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

Meillä on mahdollista suorittaa myös työharjoitteluja. Kiinnostaisiko sinua työskentely varastolla tai logistiikkakeskuksessa? Kun olet luonut tilin, hae tämän jälkeen tehtävää. Jättääksesi hakemuksen tehtävään, paina lopuksi hae. Tällä sivulla löydät linkit avoimiin työpaikkoihimme, jos niitä on tarjolla. Jatka tämän jälkeen tietojen täyttämistä valitsemalla sivun alareunasta seuraava.

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

Huomioithan, että listaus näyttää vain kunnat joista löytyy avoimia työpaikkoja tällä hetkellä! Harjoittelupaikkoja löytyy parhaiten tuotannon ja logistiikan tehtävistä lähinnä keväällä ja kesällä sesonkityön yhteydessä. Rekrytointi-ilmoituksen linkistä pääset Kuntarekryyn, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksesi. Ilmoitamme meillä avoinna olevista työpaikoista myös muissa sähköisissä medioissa tai printtimedioissa. Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan alaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Alla olevasta aluevalikossa näkyvät maakunnat ja paikkakunnat, joissa on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Next

Työpaikat » Avoimet työpaikat « Sinebrychoff

avoimet työpaikat kerava

Kuntarekry-palvelua päivitetään ja se saattaa aiheuttaa häiriöitä työpaikkojen löytymisessä. Rekrytoinnin onnistumisessa pidämme tärkeänä myös sitä, että työtehtävät vastaavat hakijan odotuksia mahdollisimman hyvin. Jos olet ammattitaitoinen, sitoutunut ja sinulta löytyy tekemisen meininkiä, tule töihin Keravalle! Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, sillä osa tuotteistamme on alkoholipitoisia. Ammattitaitoinen rekrytointiprosessimme varmistaa osaavien ja motivoituneiden henkilöiden rekrytoinnin Keravalle. Emme ota vastaan sähköpostitse tulleita hakemuksia. Lisää avoimia työpaikkoja uusilla urasivuillamme, klikkaa ja! Motonet antaa työntekijöilleen loistavan mahdollisuuden kasvaa myynnin moniosaajiksi ja ammattilaisiksi.

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

Rekrytointiprosessissamme käytämme haastatteluiden lisäksi mahdollisia soveltuvuusarviointeja. . . . .

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

. . . . .

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

. . . . .

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat kerava

. . . . . . .

Next